Bericht van An

1-7-2023

Vanmiddag maar eens draadjes afhecht middag gehouden.En dan komt er iemand een hele zak vol lapjes brengen.Ik heb begrepen dat Digna bij de bingo? haar verhaal doet en wat dames geronseld heeft… Allemaal in de 90…Ook leuk toch.!! Ik voel me net een puber tussen dat alles, ( ik de jongste met m,n 75)ook al ken ik de dames niet..!!

Ben ze dankbaar voor de inzet… En een tas vol wol, Ook altijd welkom Zoek nog dames die kunnen haken….Die ik had, hebben afgehaakt…

De omslagdoek is een poging van mij…moet nog wat perfecter worden, leer het wel.!!!!een keer!!

Morgen verder met afhechten en uitzoeken wat bij elkaar past. Och je bent van de straat…..Moet alleen al weken m,n ramen zemen, maar kan nog zien wie voorbij komt…Straks nog even hondje uitlaten en dan lekker buiten zitten haken De tv is toch geen barst aan….Fijne avond en weekeind allemaal.