2022 Sociale Winkel Assen

Ja vanmiddag bracht ik dus de bijna 50 sjaals om en na bij 25 mutsen en de gebreide sokjes die over waren van de markt naar de soc winkel en oja ook nog 2 dekens.

Manon die het aannam was zo blij er mee en zij ze heb verrassing voor u draagtas resten garen werd in me mandje van me scoot gezet en ze huppelde weg blij blij mompelde ze.
Nu ik heb er nog even met een glimlach naar zitten kijken.Tijd in de gaten houden maar moest nog batterijen halen even naar de lidellll

In de winkel hing ik dus de draagtas garen aan me stuur ja en ik had het natuurlijk kunnen weten. Was op de plek waar de baterijen liggen en ik er natuurlijk niet bij kon even vragen aan een medewerker die net aankomt lopen. Hij loopt tegen de zak garen aan en pang de handvaten schuurde stuk en alles lag in de lidellllll.

Was ook een oude plastic draagtas zat nog een bon in van 6 borden bij de blokkert van 2014

Maar kom je dus een bolletje garen bij de super tegen lach dan maar met me mee ha ha dacht heb ik weer was gelukkig net op tijd met therapie .

Face book berichtje

Warme sokken, sjaals en mutsen…. wat zijn we toch blij met die ijverige dames van Aanhaken Assen-Oost. Met liefde gemaakt en gratis af te halen door ingeschreven kinderen ❤